Riolering

Riool

Naast bestrating- en grondwerk kunt u bij GVW ook terecht voor rioolwerkzaamheden. Niets zo vervelend als problemen aan het riool. Rioolproblemen veroorzaken onder andere voor stankoverlast, verstopte leidingen en overstromingen. Met de juiste apparatuur en expertise zijn mankementen aan het riool gelukkig goed te verhelpen. Wij helpen u graag met uw rioleringsklus, klein of groot.

Huisaansluiting tot hoofdriool

Als er in huis problemen zijn met de riolering, dan is dat erg vervelend. Soms is het lastig om te achterhalen waar het probleem nu vandaan komt. Ook bij nieuwbouwprojecten is het van belang dat de huisaansluiting tot het hoofdriool goed wordt aangelegd en daardoor goed functioneert. Onze professionals hebben de juiste vaardigheden en materialen in huis om u daarbij te helpen.

Trottoirkolken en straatkolken

Trottoir- en straatkolken zorgen ervoor dat regenwater effectief wordt afgevoerd, zodat bij een grote regenbui de straat niet onder water komt te staan. Een juiste installatie van trottoirkolken en straatkolken is daarom erg belangrijk. GVW heeft veel ervaring met het installeren van deze kolken. Wanneer er een straat gerenoveerd moet worden en er opnieuw bestrating en/of ondergrond moet worden aangebracht staan wij natuurlijk ook voor u klaar; grondwerk, sierbestrating, machinale bestrating en projectbestrating behoren eveneens tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Infiltratie en drainage

GVW heeft veel ervaring met het installeren van verschillende infiltratie- en drainagesystemen. Dankzij een goedwerkend drainage- of infiltratiesysteem wordt het oppervlaktewater of grondwaterpeil verlaagd, zodat u geen last van regenplassen of natte plekken heeft. Omdat gemeentes steeds vaker verbieden dat het regenwater via het openbaar riool wordt afgevoerd, is het zeker nuttig om na te denken over een andere manier van waterafvoer die minstens zo effectief is.

 

Op sportvelden, straten, pleinen, maar ook in de achtertuin zijn goede drainagesystemen essentieel. Wanneer u dikwijls natte voeten heeft als u door uw grasveld loopt of als u veel mos tussen de grassprieten ziet, dan is de kans zeer groot dat er iets mis is met het afwateringssysteem. Per geval kunnen wij u adviseren welk systeem wij het best kunnen plaatsen. Zo kan het in veel gevallen handig zijn om te kiezen voor infiltratiekratten om het regenwater af te voeren, terwijl er in andere gevallen bijvoorbeeld gekozen beter gekozen kan worden voor een elektrische pomp put.

    Wilt u uw grondwerk uitbesteden aan een deskundig bedrijf die werkt met ervaren en gediplomeerde professionals? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op telefoonnummer 06-20677205. Of klik hier om het contactformulier in te vullen.

    Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Direct contact opnemen